Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Музика»
Печат

Гери-Никол се завърна ударно с 'Момиче като мен'

Много се изписа за първото видео на младата надежда на поп музиката Гери-Никол. Факт е, че парчето продуцирано от Криско стана суперхит в родния ефир. Екипът създал "Ела и си вземи" се беше справил брилянтно и то заслужено застана дълго време начело на класациите.

Преди няколко часа Гери-Никол пусна в YouTube и новото си видео, към песента 'Момиче като мен'. Музиката, текстът и аранжиментът отново са на Криско, а режисьор на шарената лента е Валери Милев. 

В музиката прави впечатление близостта на стила с този на Риана, с характерните за нея натъртвания и завършване на фрази. Докато това е по-скоро в плюс за Гери, то стилистиката на клипа може да се опише само с две думи - пълен кич

Шарените и безвкусно подбрани дрешки създават усещане за евтино изпълнение и дават огромен контраст с иначе добре направения грим и прекрасно заснетия клип. Акцента върху закръглените задни части на 17-годишната Гери-Никол и провокативните пози също не помагат особено в тази насока. 

Въпреки евтината визия, новото видео на младата изпълнителка дава сериозна заявка да стане също толкова голям хит, ако не и да надмине 'Ела и си вземи'. Само в първите часове след пускането му, то вече е гледано над 100 хиляди пъти.

Вижте видеото и преценете сами:

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha