Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Култура» Театър»
Печат

Калин Врачански като сексуално агресивен тип

Най-новото превъплъщение на един от любимците на Малкия екран - Калин Врачански, го представя в коренно различна светлина. Ще го видим като сексуално агресивен мъж в постановката Когато котката я няма на театрална формация Мелпомена и Драматичен куклен театър Константин Величков - Пазарджик. Под режисурата на Асен Блатечки той ще се изправи пред провокацията да изиграе образ, с който няма никакви допирни точки.

Заедно с него на сцената ще излязат старата му познайница Елена Петрова, Карла Рахал, Мира Бояджиева, Ирена Тодорова и Асен Блатечки. За сценографията и котюмите отговаря Антония Попова, а музика пък е дело на Христо Намлиев. Премиерата на представлението е на 14 и 23 март на сцена Сълза и смях, билетите вече са в продажба.

Историята е по текст на британския телевизионен сценарист и автор на няколко пиеси Джон Мортимър и колегата му сценарист Брайън Кук. Двамата създават една страхотна ситуационна комедия, която проследява преживяванията на две съпружески двойки от най-лудите години на миналия век. Едното семейство може да се похвали с доста бурен сексуален живот, докато в спалнята на другото е пълна тишина.

„Събрали сме се само приятели да си правим кефа и да се забавляваме. Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин, например, е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем констрастно от него самия”, раказва режисьорът Блатечки.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha