Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Новини» Клюки»
Печат

Емануела обяви раздялата си с Димитър Динев

През последните месеци в медийното пространство се носят слухове, че фолкпевицата Емануела и наследникът на империята Диневи са разделени. Самата изпълнителка на няколко пъти обори тези клюки със снимки, на които двамата са заедно. Оказа се обаче, че отношенията помежду им са тръгнали към лошо още след раждането на сина им. Това тя изповяда в официалната си Facebook страница:

"От доста дълго време медиите ту ни събират с Димитър, ту ни разделят. Ето каква е истината!

Сривът в отношенията между мен и Димитър Динев започна месец след като родих нашия прекрасен син. От тогава до сега аз се разкъсвах от пътувания между София и Свети Влас с едничката идея да бъда близо до човека, когото обичах и който е баща на детето ми. Всичкото това старание от моя страна се оказа напразно. Димитър Динев не пожела да даде шанс на отношенията ни, дори и заради детето ни.

От две седмици аз и Димитър Динев сме разделени! 

Причината за прекратяването на отношенията ни не е трети човек, поне от моя страна. За жалост в днешно време е много трудно да се запази едно семейство цяло, защото семейните традиции липсват. 

Споделям именно тук причините за раздялата с бащата на втория ми син, за да предотваря всякакви възможни спекулации по тази тема.

Сигурна съм, че щастливите мигове за мен и моите двама синове тепърва предстоят."

Запознати с пиперливия характер на Емануела обаче не приемат за чиста монета написаното от нея. Из светските среди отдавна се носят легенди за креватните й изпълнения и честата промяна на настроенията на изпълнителката. Възможно ли е те да са довели до поредната раздяла с мъжа до нея едва ли ще разберем.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha