Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Пози»
Печат

Поза Римско V

Хубавото време ни предразполага към горещи емоции, страст и експерименти под завивките. И ако вече ви е писнало да сменяте любовните локации, по-добре пробвайте с позицията. Предлагаме ви да запожите на позата, позната като Римско V. Определено и двамата партньори ще останат доволни.

Е, за реализирането на тази поза се изисква малко повече гъвкавост от дамата, така че ако не е от най-спортните натури, вероятно няма да се чувства съвсем комфортно. Нищо обаче не пречи да опитате. При нея тялото на жената застава във формата на V - краката са изпънати успоредно с тялото, като за опора можете да използвате раменете на партньора си.

Трябва да отбележим, че мъжете обикновено остават доста впечатлени, ако тази поза допада на дамите. Причината е, че повечето от господата не са сред най-пластичните и подобни неща им се струват доста трудни. Така определено ще си спечелите уважението им и ще се отнасят с вас като с Богиня.

А как точно се изпълнява?

Жената трябва да седне на плота, масата, шкафа или каквато се сетите по-висока повърхност, а партньорът застава с лице към нея. Краката му са леко сгънати в коленете и раздалечени, за да може да запази добро равновесие и да не се окажете в един момент на земята. С ръцете си на раменете му и неговите ръце на кръста й, жената бавно поставя единия си крак на рамото му и после другия крак на другото рамо.

Натам едва ли имате нужда от напътствия!

 

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha