Шоубизнес, Клюки, Събития и Лайфстайл

Лайфстайл и клюки» Секс» Съвети»
Печат

Защо жените лъжат за чувствата си

Понякога едно от най-трудните неща е това да кажеш на някого, че го обичаш. Причините са много - като се почне от това, че рискуваш много като разкриваш душата си, и се стигне дотам, че може просто да изпитваш привързаност, а не точно любов.

Според скорошно британско изследване дамите са много по-склонно да излъжат за чувствата си. Най-често го правят, за да не разочароват половинката си. Други смятат, че това е най-подходящото нещо, което могат да кажат в романтичен момент. Трети пък се чувстват длъжни да го направят, защото отдавна са с този човек.

В навечерието на празника на влюбените тези разкрития едва ли са най-приятното нещо, което можете да чуете, само че са истина. Затова е хубаво да не пришпорвате нещата - оставете ги сами да се случват. Дори и много да обичате някого, не е нужно непрекъснато да му го повтаряте, защото в един момент Обичам те започва да звучи като механично използван израз, а не като обяснения на емоциите.

Защо хората казват Обичам те, когато всъщност не го чувстват:

1. Партньорът го е казал и се чувстват задължени да отвърнат със същото;

2. Изглежда като най-подходящото нещо, което можете да направите;

3. Това накара половинката ви да се почувства по-спокойна;

4. Заради факта, че сте заедно отдавна;

5. Заблуждавате се, че това ще подобри секса;

6. Случайно, не сте искали да кажете точно това.

В такъс случай наистина има проблем и можете да сте сигурни, че той ще усложни отношенията рано или късно. Любовта не е нещо, което трябва да се обяснява, а да се изживява.

Сподели:
Facebook Facebook Twitter Twitter Свежо Свежо
Напиши коментар

Вашето мнение

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Моля въведете кода от картинката

Captcha